VERTROUWENSPERSONEN

 

 

Vertrouwenspersonen.

Natuurlijk hebben wij ook twee vertrouwenspersonen.

Dit is een uitvloeisel van het vaststellen van het protocol ongewenste intimiteiten door alle afdelingen van Jong Nederland Limburg. Dit protocol bevat alle regels en maatregelen die Jong Nederland hanteert bij (een vermoeden van) ongewenste intimiteiten en/of seksueel misbruik. We hebben dit gedaan omdat we een verantwoordelijkheid hebben als het gaat om het beschermen van de kinderen die wekelijks naar de groepsbijeenkomsten komen.

 

Mocht u als ouder of jij als lid signalen ontvangen dat er op dit gebied ergens iets niet in orde is neem dan contact op met Arjan Leijsten of Maartje Wilms-Janssen. Zij zullen dit in vertrouwen behandelen en u uitleggen welke regels wij daarbij hanteren.

Ook voor andere vertrouwelijke zaken die met uw kind te maken hebben en die u niet met de groepsleiding denkt te kunnen bespreken kunt u bij hem of haar terecht.

 

Hieronder stellen ze zich even aan jullie voor met daarbij hun telefoonnummer en e-mailadres.

 

Arjan Leijsten

 

 

Jong Nederland Egchel loopt als een rode draad door mijn leven. Als lid heb ik enorm genoten van mijn tijd bij Jong Nederland. We hadden een leuke en hechte groep, genaamd de Saghitas. De vereniging vond ik zo leuk dat ik na mijn lidmaatschap gestart ben als leider en bestuurslid. Graag houd ik me bezig met het aantrekken van nieuwe leiding en ben ik aanspreekpunt voor kwesties die zich spelen binnen de leiding. Vanuit mijn studie Sociologie heb ik affiniteit met menselijk gedrag, met name m.b.t. groepen. In die hoedanigheid vervul ik ook de rol van vertrouwenspersoon binnen JongNL Egchel.

 

Groet,

Arjan leijsten,

Telefoonnummer: 06-43662954

Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


 

Maartje Wilms-Janssen

Van kleins af aan ben ik actief geweest bij Jong Nederland. Ik ben altijd lid geweest van Jong Nederland Panningen en ben na het afronden van mijn eigen groep nog enkele jaren leidster geweest. Door school, stage en werk was dit niet meer te combineren en ben ik gestopt.
Nadat ik mijn opleiding in de verzorging had afgerond, mijn plek in de ouderenzorg had gevonden èn gesetteld was in Egchel begon het Jong Nederland gevoel weer te kriebelen. Daardoor heb ik het groep draaien weer opgepakt, alleen dit keer in Egchel.
Het is denk ik belangrijk dat er altijd een luisterend oor is voor onze leden, leiding en ouders op het moment dat ze hun verhaal niet kwijt kunnen/willen bij hun eigen leiding. Dat luisterend oor kan ik zijn in de rol van vertrouwenspersoon.

Groet,

Maartje Wilms-Janssen
Telefoonnummer: 06-39751059

Email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.