VERTROUWENSPERSONEN

Maartje Wilms, 

Van kleins af aan ben ik actief geweest bij Jong Nederland. Ik ben altijd lid geweest van Jong Nederland Panningen en ben na het afronden van mijn eigen groep nog enkele jaren leidster geweest. Door school, stage en werk was dit niet meer te combineren en ben ik gestopt.
Nadat ik mijn opleiding in de verzorging had afgerond, mijn plek in de ouderenzorg had gevonden èn gesetteld was in Egchel begon het Jong Nederland gevoel weer te kriebelen. Daardoor heb ik het groep draaien weer opgepakt, alleen dit keer in Egchel.
Het is denk ik belangrijk dat er altijd een luisterend oor is voor onze leden, leiding en ouders op het moment dat ze hun verhaal niet kwijt kunnen/willen bij hun eigen leiding. Dat luisterend oor kan ik zijn in de rol van vertrouwenspersoon.

 

Arjan Leijsten,  

Jong Nederland Egchel loopt als een rode draad door mijn leven. Als lid heb ik enorm genoten van mijn tijd bij Jong Nederland. We hadden een leuke en hechte groep, genaamd de Saghitas. De vereniging vond ik zo leuk dat ik na mijn lidmaatschap gestart ben als leider en bestuurslid. Graag houd ik me bezig met het aantrekken van nieuwe leiding en ben ik aanspreekpunt voor kwesties die zich spelen binnen de leiding. Vanuit mijn studie Sociologie heb ik affiniteit met menselijk gedrag, met name m.b.t. groepen. In die hoedanigheid vervul ik ook de rol van vertrouwenspersoon binnen JongNL Egchel.