Commissies

Bij Jong Nederland Egchel zijn alle leiders en leidsters niet alleen verantwoordelijk voor het groepdraaien, maar iedereen zit ook in een commissie.

Hierdoor is iedere leider nog meer betrokken bij onze vereniging en maken we gebruik van ieders kwaliteiten. Het zorgt binnen Jong Nederland Egchel voor een transparante, gezellige sfeer en voor leiding is het duidelijk wat van hen verwacht wordt.

 

  Er zijn een achttal commissies; bestuurscommissie, creatief commissie, PR-commissie, handige commissie, sportcommissie, algemene commissie, sponsorcommissie en de kampcommissie. Iedere leider mag zelf aangeven met welke commissie hij of zij affiniteit heeft.  Daarnaast is het ook per seizoen mogelijk om te wisselen van commissie.

Bij een commissie kan gedacht worden aan organisatorische taken, zoals de najaarsactiviteit of de voorjaarsactiviteit, maar ook aan onderhoudstaken zoals het schoonhouden van de blokhut en het netjes houden van het Kliëveld. Een sponsorcommissie houdt zich vooral bezig met het werven van sponsoren en andere acties, zoals de Spek de Kas-actie. De bestuurscommissie hangt met een helicopterview boven alle andere commissies en samen wordt ervoor gezorgd dat Jong Nederland Egchel prachtige activiteiten en kampen kan organiseren voor de kinderen van Egchel!